REPORT

 

Tic Tac v Mecce s Martinem Haberlandem

Tic Tac v Mecce s Martinem Haberlandem a SSD - report.

 
Tuto klubovou akci s názvem Tick Tack můžou všichni clubeři navštěvovat už dva roky a to vždy s pravidelnou přesností poslední soboty v měsíci. Můžeme s přehledem říci, že se nejedná o standartní klubovou noc a to nejen v Praze. Pořádající agentura Groovy brigade si klub v Holešovicích vždy připraví podle svého gusta.

A nebylo tomu jinak ani minule. Pohodlí (dovezené kožené sedačky, křesla, stolky
s lampičkami) pro všechny příchozí, atmosféra a nálada to jsou ty hlavní atributy lidí, kteří Tick Tack pro připravují a dělají. Celému Tick Tacku dominovaly obří dekorace (ve tvarech hodinových ozubených koleček, které přesně zapadly do interiéru klubu) s podporou extra světel, které si podle svých představ vyrábí Groovy brigade s TNT&FISA. Co mě příjemně překvapilo, byla návštěvnost. Tak třeba kolem půlnoci byl parket už zaplněn. Celý večer odstartoval známý DJ Airto, který svým eklektickým groovy setem skvěle rozjel celou noc. Airto zraje jako víno a doufáme, že se v budoucnu dočkáme i studiové produkce.

Kolem jedné hodiny se objevuje za gramofony DJ a producent Martin Haberland. Haberland to je synonymum kvalitní house club music. Je jen škoda, že takových Haberlandů neběhá po Tatrách a slovenských skalinách vícero. Martinovi Haberlandovi předpovídáme úspěch i s jeho labelem Benchmark, z kterého nám taky ten večer zahrál. Po jeho našlápnutém a harmonickém setu je tady DJ Loutka. Opravdu nás bavili jeho hitovky alá Roysksopp, Telepopmusik nebo třeba old school "Format". Když bylo k ránu na parketě potřeba, hrálo se svižně a s energií. Shrnuto a podtrženo, je zkrátka vidět, že Loutku Tick Tack baví a patří mezi jeho nejlepší rezidentní noci v naší zemi.

V loungi baru se představila kolem 3 hodiny ranní skupina Sexual Satisfied Desires(S.S.D.). Formace poskládaná ze zajímavých osobností jako je kytarista a DJ Kuba Soulcheck (Ex Liquid Harmony) nebo Matin Štec (baskytarista ze skupiny Vltava). Funky kapela zněla s větším drivem a hodně živěji, než na svých vinylových deskách. Příjemným překvapením byla francouzská zpěvačka Lucille T. Během noci jsme mohli zhlédnout i zajímavé vystoupení profesionálních tanečníků breakdance a nebo přehlídku streetwear oblečení od Newyorker. Od půvabných modelek spoře oděných jsme si nechali v průběhu noci nabídnout i nějaké to zakousnutí.

Resumé na závěr: plný klub k prasknutí se opět výborně bylo možno rozpoznat Tick Tack energii, která má vždy neopakovatelnou atmosféru. Na lidech, kteří odcházeli do svých domovů jsme s potěšením viděli radost a pohodu a to i bez velkých jmen ze zahraničí (i když Martin Haberland je už taky zahraniční DJ přece)

A co Groovy brigade připravuje:

28.12.2002 Frozen Tick Tack speciál
vánoční pinpong rezidentů DJ Loutky, Airta a Squinta

25.01.2003 Tick Tack
představí se DJ Loutka, Airto a talentovaný a sympatický DJ Marco Bonasini(Rumba/Belgie), kterého si vybral při své zastávce v Belgii jako support Dje i sám velký Laurent Garnier

22.02.2003 se představí na dalším Tick Tacku současný holandský club hero DJ Brian S, hrající v rámci nejprestižnějších holandských projektů taneční hudby jako např. Chemistry, Speedfreax, Rush atd. A opět s našimi rezidenty DJ Loutkou a Airtem.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016