REPORT

 

Friday Night ve Village Cinemas Anděl podruhé

Páteční warm-upy Friday Night v multikině Village Cinemas Anděl se slušně rozjíždějí - viz náš (foto)report od Alena. Jinak Village Cinemas mají konce léta speciální vstupné pro studenty (kdykoli na jakýkoli film) za 99 Kč, což jde.

 
Ve skutečný "warm-up" se proměnil páteční večer v multikině Village Cinemas Anděl. Postaral se o to nejen teploměr, který i večer ukazoval hodně přes dvacet stupňů, ale také výborná atmosféra a špičkoví DJ's. V šest večer zahajoval v DJ Drahota, naděje ze stáje "domácího" smíchovského TWM Komplexu. Střídal liberecko-jablonecký DJ Eazy, rezident příjemné severočeské párty Aquaphonic a v devět se za gramofony objevil Michal Burian.

To už byla piazza před smíchovským Village Cinemas plná – hudba a venku připravené stolečky s obsluhou přilákaly takové množství lidí, že někteří museli sedět i na venkovních pevných lavičkách. Zatímco před měsícem byla první Friday Night spojená s bombastickým uvedením Matrix Reloaded a mohlo se zdát, že o návštěvnost akce se postaral právě Matrix, tento pátek už bylo jasné, že netradiční koncept Friday Night jako "hudebního předkrmu" před klubovou nocí pražské partypeople opravdu zajímá. Míst, kde si jen tak můžete v klidu posedět venku pod stromy, dát si k tomu v klidu pivo a poslechnout si muziku totiž v Praze příliš není. A tak když úderem půlnoci skončil závěrečný "pinčes" Drahoty a Eazyho, odcházeli návštěvníci spokojení. Většina z nich rozhodně ne domů. :)
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016